Yhteystiedot

Elina ja Jari Juntunen
Jormuantie 38 B
87970 Jormua
Puh: 040 3114042/Jari
tai 044 047 5070/Elina
kieppikurun@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:140986 kpl

  

Olemme Kajaanissa asusteleva (Suomussalmelta kotoisin) aktiivinen koiraharrastaja aviopari. Perheeseen kuuluu myös  tyttäremme Mimmu ja Mette. Kasvattajan peruskurssin kävimme vuonna 2007 ja kennelnimen saimme vuonna 2008. Elina on suorittanut myös kehätoimitsijakurssin, agilityn koulutusohjaajakurssin ja koetoimitsijakurssin osa 1&2 (KAER). 

Jari on innokas metsästämään kaikenlaista riistaa ja kalastamaan. Koirien kouluttaminen toimiviksi metsästyskoiriksi onkin suurimmaksi osaksi ollut Jarin heiniä.

Elina harrastelee Nalan ja  Myyn kanssa agilityä, tokoa ja silloin tällöin näyttelyitä. Nala kisaa agilityssä MAXI-3:ssa ja tokossa voittajaluokassa. Myy kilpailee agilityssä MEDI-3:ssa.

Kasvatamme pienimuotoisesti, jalostusta ajatellen bretoneita aktiiviseen metsästyskäyttöön. Kasvattajina meille on tärkeää pitää huolta mm. bretoneiden metsästysominaisuuksista, ulkomuodollisista seikoista, terveydestä ja luonteesta.

Pennut luovutetaan aktiivisiin ja ehdottomasti metsästäviin koteihin. Haluamme viedä rotua eteenpäin ja näin ollen pennun ottajat sitoutuu mm. terveystarkastamaan koiran lonkat ja silmät ja käyttämään koiraa vähintään kahdessa näyttelyssä. Toivomme pennun ottajilta myös kiinnostusta KAER-kokeisiin. Myöskään kiinnostus muuta koe- ja kilpailutoimintaa kohtaan ei ole pahitteeksi.